Koszonom szepen a kimerito valaszokat. Sajnos nem sok joval kecsegtettek :(
A kenlap egetese szerintem tul drasztikus, mert ugyebar a spajz a lakas 
resze, es ha esetleg az elelmiszernek nem is artana, onkent nem nyomom 
tele a lakast kenoxidokkal.
Minden jot:
Zsu
  | 
	
	
Sziasztok,
en probaltam a francia (meregdraga) konzerves 
gesztenyepuret, en nem tudom ti hogy csinaltok belole 
eheto, edes gesztenyepuret, de en feladtam. Iszonyu ize 
van, natur es hiaba adtam hozza cukrot, rumot, ugyanolyan 
borzalmas maradt. Utana nem is akartam egy darabig 
gesztenyepuret enni.. Ez feher dobozban volt, az elejen 
gesztenyek. 
Ha valaki megis talalt az USA-ban valahol ehetot, irja meg 
merre! 
Hogy legyen recept is: 
Rumos gyumolcskenyer
12,5 dkg vaj vagy margarin
10 dkg cukor
2 tojas
25 dkg liszt
1 vaniliascukor
rum
csipet so
2 csapott teaskanal sutopor
4 kanal tej
mazsola, szaritott gyumolcsok
(En nem csak szaritott gyumolcsot raktam bele, hanem 
lecsopogtetett befottet is)
A vajat elkeverjuk a cukorral, vanilias cukorral 
elkeverjuk, majd tovabb a tojasokkal, rummal, soval es 
liszttel (sutoport belekeverve), tejjel.
A tesztaba belekeverjuk a gyumolcsoket, kivajazott formaban 
sutjuk. 
A gyumolcsoket bele kell keverni, mert utolag raszorva nem 
sullyednek bele!
En ozgerincben sutottem, a tetejet lehet csokival bevonni. 
A recept eredetileg azt hiszem egy vaniliascukor zacskojan 
volt. 
Jo sutogetest! 
Hajni
  |