Udv!
Aki szeret uj dolgokat kiprobalni, annak ajanlom, hogy probalkozzon a tea
izesitesi szokasokon egy kicsit vaditani: cukor helyett tegyen bele
viragport. En nemreg vettem piacon, mehesztol. Magaban is finom, de egy
kobor otlettol vezerelve tettem egy kanalnyit egy jofajta savanykas
gyumolcsteaba. Eloszor erdekes volt, de aztan kifejezetten izlett.
Csak aztan elrontottam, tettem melle mezet is: ihatatlanul edes lett, nem
erzett rajta tobbe a gyumolcsos iz.
A teakkal kapcsolatban lenne meg egy kerdesem: szaritott gyumolcsoket hol
lehet beszerezni gyumolcstea-alapnak? A kiscsomagos aszalt dolgok nem jok
(probaltam), mert mind cukrosak es olajosak. Borzalmas az izuk, egy jo
teat is kepesek elrontani.
Ahogy figyelem, a legtobb gyumolcstea alapja a hibiszkuszvirag. Miert? Ez
csak a szinet adja, vagy az izenek a "vazat" is?
EIK.
--
NGabor
06/30/677-14-99 #Linux forever! (Debian Sid; 2.4.28)
*Magyarországon minden 41. ember Nagy. Családon belül még jobb az arány.*
|