Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 1488
Copyright Myths
2003-05-07
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 megyunk az EU-ba (mind)  33 sor     (cikkei)

+ - megyunk az EU-ba (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Sziasztok!

Kedvencem a kezzel gyartott konyakos meggy. Szuletesnapomra tegnap
kaptam egy 250g-os dobozkat a noveremtol, es mi van ra
irva?
"Kezzel martott
ALKOHOLOS MEGGY"
nem orditok, csak meghokkentem. :) Ez az uj neve? Vagy van azert meg
konyakos meggy is?

Mindenre gondoltak, es ra is irtak.
"Etbevono masszaval martott.
A termek alkoholt tartalmaz!
Tarolas: 16-32 fok C-on, maximum 70% relativ paratartalom mellett!
Meggymagot tartalmazhat!"
Azta...  :))

Tovabba:
"Keszult: cukor, novenyi zsir, kemenyitoszorp, kakaopor, meggy,
viz, etilalkohol, termeszetazonos konyakaroma, emulgealoszer
(E322), kristalyvanillin felhasznalasaval."

Viszont surgosen meg kellene ennem, mert csak 2003.jul. 10-ig jo. :))

Megjegyzeseim:
Ismeritek hogy a klasszikus kezzel martott k.meggy hogyan nez ki.
Egyenetlen nagysagu, egyik igy, masik ugy sikerul. Nos itt
egyertelmuen latszik, hogy formaban keszult, tokeletesen egyformara
sikerultek. Az etbevono massza leginkabb nugat izu.
Az alkoholos meggy eleg gyengere sikerult SZVSZ.
Vegul ugyan 599-el kezdodik a kodszama, de nekem csalodast keltett.

J. Zsoka

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS